avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA- RO, PFA -HU
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA- RO, PFA -HU

Buna ziua ,

In tara vecina (HU) stie cineva modalitatea de inregistrare a PFA - Romanesti ,( self -employed (UK) ) care este , care sunt conditiile de inregistrare , de depundere a declaratiilor, etc, sau daca stiti vreo firma care se ocupa de inregistrarea lor ?

Si daca reusesti sa te inregistrezi poti activa in RO?

Eu am gasit pe un site [ link extern ]

ce scrie despre PFA (HU).
Ultima modificare: Luni, 6 Septembrie 2010
Alin Popescu, administrator

Alte discuții în legătură

Buna ziua!am cerut si eu marirea pensiei alimentare a copilului,dar ... gogossica@yahoo.com gogossica@yahoo.com Buna ziua!Am cerut si eu marirea pensiei alimentare a copilului,dar fostul sot nu vrea sa trimită nici un document cu veniturile lui din UK,spunând ca el ... (vezi toată discuția)
Desfasurare activitate pfa in ue valiway valiway Buna ziua Va rog sa-mi transmiteti daca stie cineva modul in care este reglementata activitatea unei PFA intr-un alt stat membru UE: daca se poate, ce ... (vezi toată discuția)
În ce fel te poate afecta în romania dacă ai declarat faliment personal în uk? robert.alexandru robert.alexandru Buna .As dori sa intreb in ce fel te poate afecta in Romania daca ai declarat faliment personal in Anglia. (vezi toată discuția)