avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incadrare pe post analist , programator,administrator ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incadrare pe post analist , programator,administrator de retea.

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti daca in urma studiilor absolvite pot ocupa unul din posturile mentionate in titlu(analist , programator,administrator de retea)
Mentionez ca am absolvit urmatoarele forme de invatamant:
Colegiul Universitar -Universitatea Babes Boliay Cluj -3 ani zi Specilizarea Aparatura medicala Inginer colegiu
Facultatea de Fizica - 4 ani zi Specialitatea Fizica medicala Fizician medical
Scoala Academica postuniversitara Informatica aplicata si Programare - Universitatea Tehnica Cluj 2 ani zi Specializare Informatica aplicata si programare.

Mentinez ca in acest moment sunt incadrat ca referent in cadrul Serviciului Informatica cu o vechime de 5 ani.
In baza specializarii In informatica aplicata si programare pot solicita incadrarea pe posturile -programator,administrator de retea ?Pot solicita modificarea postului de referent (prevazut in organigrama)in unul din posturile precizate ? I
Va rog sa specificati si legislatia la care faceti referire in cazul in care veti respunde intrebarilor.
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Reducere impozit pe salariu - angajat it ContSters199599 ContSters199599 Buna ziua, In ce conditii un angajat poate beneficia de reducerea de impozit pe salariu ? Un subinginer de colegiu in profilul electric, specializarea ... (vezi toată discuția)
Absolvent forma scurta / absolvent forma lunga ! help ! Alexandru_C Alexandru_C Buna ziua, Am o mare nelamurire. Sunt absolvent de colegiu, sunt angajat intr-o multinationala pe un post de programator. Salariul meu brut este de 1800 ... (vezi toată discuția)
Pot incadra un inginer colegiu pe post de administrator retea? LUCIARANEA LUCIARANEA Un abslovent din anul 2005 al Universitatii de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara- colegiul amenajarea teritoriului agricol, facultatea de imbunatatiri ... (vezi toată discuția)