avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 381 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pot incadra un inginer colegiu pe post de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pot incadra un inginer colegiu pe post de administrator retea?

Un abslovent din anul 2005 al Universitatii de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara- colegiul amenajarea teritoriului agricol, facultatea de imbunatatiri funciare si ingineria mediului, cu diploma de absolvire, titlul de inginer colegiu in domeniul constructii, specializarea amenajarea teritoriului agricol, durata studiilor 3 ani, poate fi incadrat pe postul de inginer in cadrul Serviciului Informatizare Programare si ulterior administrator retea?Este posesorul al permisiului european de conducere al calculatorului, ECDL, licentiat in bazele informaticii, Word, Excel, Internet.
Cel mai recent răspuns: CRISTIANA GANEA , Consilier juridic 12:23, 24 Iulie 2009
Atat vreme cat are o diploma in domeniu poate fi angajat fara probleme in dep. IT indiferent de restul calificarilor.
Din cate am citit eu in postarea dumneavoastra, angajatul are permisul pentru bazele informaticii, word, excel si internet. Pentru a fi administrator de retea si respectiv inginer in informatica, angajatul trebuie sa obtina o alta specializare sau sa fi absolvit o facultate de profil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii universitare de lungã sau de scurtã duratã flodac flodac Bună ziua! Vă rog să mă lămuriți În anul 2008 am absolvit cu examen de licență cursurile de 4 ani (I.D.) ale Facultății de ... (vezi toată discuția)
Reducere impozit pe salariu - angajat it ContSters199599 ContSters199599 Buna ziua, In ce conditii un angajat poate beneficia de reducerea de impozit pe salariu ? Un subinginer de colegiu in profilul electric, specializarea ... (vezi toată discuția)
Incadrare pe post analist , programator,administrator de retea.  dan m dan m Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca in urma studiilor absolvite pot ocupa unul din posturile mentionate in titlu(analist , programator,administrator de ... (vezi toată discuția)