Salut.
Acum vreo 2 saptamani mia fost luat permisul de conducere deoarece nu am oprit la semnalul politistului rutier:sorry:.am fugit putin si intr-un final am oprit.am fost dus la sectie,am primit o amenda de 300RON si mi-au dat o dovada cu drept de circulatie 15 zile.Si daca poate cineva sa ma lamureasca si pe mine:
1.daca nu platesc amenda care miau dato nu primesc permisul inapoi?asa mia zis un prieten care a avut permisul suspendat ca a trebuit sa plateasca intai amenda pentru fapta sa si sa se duca la politie cu chitanta pentru a-i da permisul inapoi.
2.tinand cont de faptul ca eu am 6 luni da cand am luat permisul si suspendarea este de 30 de zile trebuie sa dau examenul acela 13 din 15 pentru al primi inapoi?si daca trebuie sal dau si nu ma duc il iau inapoi dupa 2 luni?
Va rog lamuriti-ma si pe mine ca pe cine intreb cineva imi zice intr-un fel,altcineva in altul si nu mai stiu ce e adevarat si ce nu.Va rog mult:((
Dosar penal?!
faneorfane
salut ! as dori isi eu cateva explicatii . am cam de 1 an de zile permis de conducere . astazi am fost oprit in orash cu masina mea personala ..de un echipaj ... (vezi toată discuția)