avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1201 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Datorii intretinere apartament scos la licitatie
Discuție deschisă în Executare silită

Datorii intretinere apartament scos la licitatie

Sunt interesat de un apartament ce va fi scos la licitatie in octombrie. Debitorii din pacate au si datorii la as castiga apart intretinere in val. de 13000 lei pe care nu vor sa le achite. In situatia in care as castiga apartamentul la licitatie va trebui sa achit si aceste sume datorie. Pun aceasta intrebare deoarece nu am gasit un raspuns concret pe acest forum
- in unele cazuri se invoca preluarea datoriilor de catre propietar iar in alte cazuri (asa cum a spus si executorul bancar) imobilul este liber de sarcini , iar asociatia de locatari trebuie sa se intrepte impotriva debitorului pentru recuperarea datoriei.
Cel mai recent răspuns: grandanat , utilizator 17:38, 7 Septembrie 2010
va trebui sa achitati si datoriile, normal si legal asa este.
athe a scris:

va trebui sa achitati si datoriile, normal si legal asa este.

Dc sa plateasca datoriile ? =D>
Daca la licitatie este scos apartamentul la vanzare cu tot cu datorii( ca un caiet de sarcini la cumpararea unei persoane juridice) atunci trebuie sa le platiti. Insa ma indoiesc. N-am auzit de asa ceva.

Procedura normala e ca apartamentul e vandut punct, iar datoriile sunt ale vechiului proprietar.
Daca asociatia de proprietari se va constitui parte in procesul de executare, isi va recupera datoriile din banii incasati prin vanzare. Daca nu, nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorii intretinere apartament scos la licitatie CATRAZ CATRAZ Sunt interesat de un apartament ce va fi scos la licitatie in octombrie. Debitorii din pacate au si datorii la as castiga apart intretinere in val. de 13000 ... (vezi toată discuția)
Apartament scos la licitatie fara consultarea asociatiei de propietari cgugoasa cgugoasa Sunt presedintele unei asoc. de propietari: Propietarul unui apartament a disparut din locuinta de 2 ani, vecinii spun ca ar fi plecat cu familia in Italia; ... (vezi toată discuția)
Cine plateste datoriile apartamentului adjudecat la licitatie? scolceag scolceag Am achizitionat un apartament prin intermediul executorului judecatoresc. Apartamentul a apartinut unei persoane care nu a mai putut si nici nu a mai vrut ... (vezi toată discuția)