avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere penala pentru hartuire prin telefon
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere penala pentru hartuire prin telefon

Buna ziua,
Am si eu o problema: acum 4 zile am gresit atunci cand am apelat un numar de telefon pe mobil (am gresit numarul), nu a raspuns nimeni, deci nu am vorbit cu nimeni dar de atunci tot primesc fie telefoane fie apeluri de la acel numar de telefon indiferent de ora (primesc minim 50 de apeluri pe zi). Uneori raspund dar nu vorbeste, se aud doar zgomotele de fundal. Din pacate nu am telefon pe care sa pot face restrictionare de primire apeluri de la un anumit numar. I-am trimis 2 mesaje sa inceteze, nu il/o cunosc si am precizat ca ma voi duce la politie daca nu inceteaza. Spuneti-mi se poate sa depun o plangere la politie impotriva lui (din cate am inteles de la operatorii de la Vodafone -- am abonament pers. fizica la dansii, nu pot face nici o restrictionare). NU imi pot folosii telefonul, suna incontinuu.
Va multumesc.
Oana Prasneanu
Cel mai recent răspuns: LttlD3vil , utilizator 16:01, 7 Septembrie 2010
poate ar trebui sa solicitati furnizorului de servicii de telefonie mobila sa restrictioneze apelurile de la acel numar
Cei de Vodafone au spus ca nu pot face restrictionare de apeluri.
Raspundeti la fiecare apel si nu inchideti dvs. La 50 de apeluri pe zi, cat credeti ca o sa-i convina sa plateasca factura?
Am incercat si varianta asta. Pe ziua de azi am cel putin 100 de apeluri. Chiar nu pot depune o plangere? Daca se poate depune o plangere, cum procedez?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agresiune verbala prin sms telefon Pandora60 Pandora60 aproximativ de o luna primesc pe telefonul mobil, mesaje de la o persoana, presupun de sex masculin, care pretinde ca ar fi avut relatii intime cu mine. nu ... (vezi toată discuția)
Apel cu numar ascuns ramada ramada De vreo 5 luni de zile primesc apeluri cu numar ascuns pe telefonul meu. Nu am reusit sa-l prind niciodata pentru ca nu suna mult. Nu m-a injurat niciodata, nu ... (vezi toată discuția)
Hartuire prin telefon! ContSters102770 ContSters102770 Buna ziua! Imi cer scuze ca am gresit titlul ma refeream la [b]"Hartuire prin telefon" [/b]Imi cer scuze daca am gresit forumul! Am o problema si nu stiu daca ... (vezi toată discuția)