avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 258 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale conditii pentru infiintarea unui magazin naturist
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

conditii pentru infiintarea unui magazin naturist

buna ziua! doresc sa aflu ce conditii, autorizatii, avize trebuiesc indeplinite pentru infiintarea unui magazin naturist? sunt similare cu cele pentru infiintarea unei farmacii, drogherii?
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 13:30, 7 Septembrie 2010
In primul rand trebuie sa va hotarati ca magazinul naturist sub ce forma juridica sa functioneze...Daca optati pentru societate comerciala va recomand societate cu raspundere limitata, sau daca optati pentru o forma mai simpla, fara personalitate juridica intreprindere individuala. Se intocmesc actele si se depun la registrul comertului. Aveti lista pentru ambele forme aici:
[ link extern ]
[ link extern ]
Dupa inregistrarea la registrul comertului trebuie sa obtineti autorizatia de functionare de la Primarie. Nu aveti nevoie de autorizari speciale. Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare drogherie in mediul rural luminuta luminuta As vre sa stiu daca pot deschide o drogherie in mediul rural, daca nu mi-am finalizat inca studiile si ce personal poate fi angajat? (vezi toată discuția)
Drogherie prodan eugen prodan eugen Doresc sa deschid o drogherie in mediul rural. va rog sa-mi spuneti daca poate fi infiintata ca PF, AF, intreprindere individuala, PFA sau doar ca SRL [ avand ... (vezi toată discuția)
Farmacie iclaudia19 iclaudia19 buna ziua, as dori sa imi deschid o farmacie ...ma puteti ajuta cu cateva detalii...care sunt regulile pt ati deschide o farmacie? trebuie sa ai studii in ... (vezi toată discuția)