avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Suspendare SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Suspendare SRL

Ma puteti ajuta cu un sfat...ce documente trebuie depuse la Registrul Comertului pentru a suspenda un SRL?

Imi puteti spune si cat sunt taxele cu aproximatie?

Am nevoie cumva de un certificat fiscal de la Administratia financiara?

Va multumesc,
Cel mai recent răspuns: crysenc21 , utilizator 16:15, 7 Septembrie 2010
1. Va sugerez sa intrati pe siteul ONRC si veti vedea acolo ceea ce doriti sa stiti.
2. Din cate cunosc eu nu este necesar un astfel de document.
Pentru suspendare, este suficienta decizia asociatului unic/ hotararea adunarii generale a asociatilor.
Trebuie atasat, in original, certificatul constatator cu privire la avizarea activitatilor.
Nu este necesar certificatul de atestare fiscala.
Taxele sunt ` 200 lei, in functie de numarul de caractere al deciziei/hotararii.
Suspendarea o puteti face pentru o perioada de maxim 3 ani.
va multumesc,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare societate comerciala Ioana Hitiuan Ioana Hitiuan de ce este nevoie pentru suspendarea unei societati comerciale? si ce demersuri trebuie facute in acest sens? multumesc (vezi toată discuția)
Suspendare firma alin1980 alin1980 buna ziua as dorii niste informatii daca se poate in legatura cu suspendarea ctivitati .. Cum se procedeaza si ce trebuie sa fac pt a putea suspenda firma ... (vezi toată discuția)
"inghetarea activitatii" unei societati comerciale Hmagda Hmagda Care sunt implicatiile asociatului unic la \"inghetarea activitatii societatii\" pentru o anumita perioada? Ma refer aici la taxe si impozite cat si la ... (vezi toată discuția)