avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... raportare concedii medicale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

raportare concedii medicale

in urma verificari de catre " politia concediilor medicale" a unui angajat s-au constatat mai multe nereguli la medicul prescriptor , iar printre masuri s-a dispus refuzul la plata a concediului. va rog sa-mi spuneti daca a mai avut cineva acest caz ? modul de inregistrare a acestuia si de raportare a acestuia?
va multumesc

Alte discuții în legătură

Plata concediu de risc maternal eva_ela eva_ela Buna ziua,va rog mult sa ma ajutati.. Am anuntat la serviciu ca sunt insarcinata si dat fiind faptul ca sarcina mea este cu probleme: sangerari,stau in mediu ... (vezi toată discuția)
Vizitala domiciliu in timpul concediului medical BMW123 BMW123 Buna seara, Am fost vizitat la domiciliu de niste reprezentanti ai firmei angajatoare(printre care si un medic), pe durata concediului medical. Fara sa se ... (vezi toată discuția)
Refuz plata concediu medical alexa_a alexa_a Buna ziua, Stie cineva daca se poate face refuzul platii concediului medical. Un angajat este in concediu medical de 4 luni, pe motiv ca a vrut sa isi ... (vezi toată discuția)