avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... bursa sociala solutii
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

bursa sociala solutii

Buna ziua. Am rugamintea sa ma indrume cineva in obtinerea unei burse sociale .Fiul meu este student in anul 2 la Timisoara.Eu sunt bugetara cu un salariu de 500 ron.Nu sunt divortata de sotul meu dar nu mai locuim impreuna de 5 ani.Refuza categoric sa-si sprijine fiul.Actele pentru bursa sociala se depun in octombrie este prea tarziu cred sa-l actionez in instanta si nu as vrea sa pierdem bursa.M-am gandit sa cer o ancheta sociala de la primarie dar nu stiu daca se ia in considerare ca din cerintele actelor ce trebuie depuse nu se regaseste si asta.sau credeti ca ar fi valabila o declaratie la notar a sotului meu prin care declara ca nu doreste sa-l sprijine financiar?Ce ma sfatuiti sa fac Multumesc si va doresc o zi buna.

Alte discuții în legătură

Bursa sociala pentru facultate iuliagabriela010 iuliagabriela010 buna ziua,sunt studenta in anul 1 si vreau sa stiu care trebuie sa fie salariul pe persoana pentru a putea beneficia de bursa sociala,am intrebat si la ... (vezi toată discuția)
Cum trebuie redactat un memoriu? julyane19 julyane19 una seara, Sunt masteranda in anul II, la Facultatea de Sociologie, Universitatea din Bucuresti. De curand, am obtinut o [b]bursa de performanta ... (vezi toată discuția)
Drept francez kristina_ro kristina_ro Buna ziua, As vrea sa va expun problema cat mai scurt si as dori un raspuns cat se poate de repede. Importanta raspunsului d-vastra pentru noi o veti intelege ... (vezi toată discuția)