avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... viza de flotant
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

viza de flotant

mai este obligatorie viza de flotant in cazul in care am un domiciliu in alta localitate si nici nu ma intereseaza vreun act in Bucuresti ?
am studiat www.avocatnet.ro/content/art...
dar nu am gasit nicaieri ca as fi obligat sa-mi declar resedinta .
dupa cum zice articolul 30 , resedinta se inscrie la cererea persoanei fizice , dora daca solicit eu nu ca legea ar cerea acest lucru.

Art. 30. - (1) Resedinta se inscrie in actul de identitate la cererea persoanei fizice care locuieste mai mult de 15 zile la adresa la care are locuinta secundara.-
(2) Mentiunea de stabilire a resedintei se acorda pentru perioada solicitata, dar nu mai mare de un an, si are valabilitate pe timpul cat persoana locuieste in mod efectiv la adresa declarata ca resedinta. La expirarea acestui termen, persoana poate solicita inscrierea unei noi mentiuni de stabilire a resedintei.

Cel mai recent răspuns: sergiu_q , utilizator 08:18, 13 Septembrie 2010
chiar nu stie nimeni ? :(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viza de flotant este obligatorie? ContSters89081 ContSters89081 Buna ziua. Daca se inchiriaza un spatiu cu acte legale - contract de inchiriere inregistrat la sectia financiara - mai este necesar/OBLIGATORIU ca proprietarul ... (vezi toată discuția)
Viza flotant obligatorie ? alexa_1234 alexa_1234 Este obligatorie viza de flotant daca stau intr-un camin studentesc din acelasi judet cu domiciliul permanent?domiciliul permanent se afla intr-un oras al ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! este obligatorie viza de flotant daca stai in chirie ... Georgiana1205 Georgiana1205 Buna ziua! Este obligatorie viza de flotant daca stai in chirie mai mult de 1 an? Sau in general este obligatoriu sa ai viza daca stai in chirie. (vezi toată discuția)