avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... S-A MODIFICAT ORDONANTA???
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

S-A MODIFICAT ORDONANTA???

Azi am auzit bine la stiri ca pfa-urile vor plati impozit 16% ca si pana acum si contributii la sanatate optional??AUD SI EU O LEGE CORECTA??=D> sa plateasca cine beneficiaza =D>
Cel mai recent răspuns: Florian Cioaca , Contabil 10:21, 11 Septembrie 2010
Eu am inteles ca s-a dat doar la loc comanda. O sa fie cum a fost pina pe 1 iulie, CASS obligatoriu, CAS obligatoriu pentru cei ce nu contribuie la pensii pe cartea de munca, somajul optional. Exceptie fac DDA-urile / conventiile civile, ordonanta 58 le este dedicata in totalitate. Sa vedem insa textul tiparit in monitorul oficial.
da,mi se parea mie ca n-am inteles bine,vorbea si copilul meu...m-am bucurat degeaba#-o deci tot voi plati pe ultimii 5 ani ceva ce nu am folosit/#-CHIAR NU VEDE NIMENI CAT DE INCORECTA ESTE LEGEA ASTA??
CRED CA SUNT F MULTE PERSOANE CARE NU AU PLATIT LA SANATATE SI ACUM SUNT IN SITUATIA DE A NU PUTEA PLATI ACESTI BANI.NU SE POT STRANGE SEMNATURI PENTRU MODIFICAREA OBLIGATIVITATII DE A PLATI PE 5 ANI RATROACTIV? SA PLATIM,DAR DE LA 1 IULIE:help:
Asta ar fi discriminare fata de cei care au platit...
iuliavelici a scris:

da,mi se parea mie ca n-am inteles bine,vorbea si copilul meu...m-am bucurat degeaba#-o deci tot voi plati pe ultimii 5 ani ceva ce nu am folosit/#-CHIAR NU VEDE NIMENI CAT DE INCORECTA ESTE LEGEA ASTA??

Nu are nici o legatura ordonanta cu obligativitatea platii contributiei la sanatate pe ultimii 5 ani. Cititi legea 95/2006. Sunteti in necunostinta de cauza.

Alte discuții în legătură

Oug 82/2010 in mo 638/10 septenbrie 2010 Alexandru Suteu Alexandru Suteu S-a modificat OUG 58/2010 . F important a fost eliminata litera f) de la Art.7, pct.2.1. din CF (vezi toată discuția)
Ordonanta la ordonanta 58/2010 Popu Popu Textul aici http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/1/186/3927/7140410/3/oug-oug58.pdf Care / ce intelegeti din chestia asta? Veniturile profesionale sunt ... (vezi toată discuția)
Urgent-pfa oana dragomir oana dragomir ma poate ajuat si pe mine cineva cu urmatoarea problema: legea 82/2010 se aplica si PFA-urilor sau numai drepturilor de autor? exemplu taximetristii trebuie ... (vezi toată discuția)