avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 283 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Cine stabileste caracterul ocazional al veniturilor de ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Cine stabileste caracterul ocazional al veniturilor de natura profesionala?

Buna ziua,
Sunt salariat cu contract de munca pe perioada nederminata si PFA cod CAEN 7490 care realizeaza venituri de natura profesionala in mod ocazional. Cine trebuie sa ateste caracterul ocazional al veniturilor realizate de PFA.
Cel mai recent răspuns: amandeal , utilizator 15:12, 10 Septembrie 2010
Titularul PFA si inspectorii de la fisc cu ocazia controalelor fiscale, prin aplicarea prevederilor OUG nr. 58/2010 si HG nr. 791/2010, anexa nr. 2.
Ultima modificare: Joi, 9 Septembrie 2010
George David, Contabil
PFA-ul este infiintat in anul 2007, pana in prezent nu am avut controale fiscale.
Cum trebuie sa procedez in aceasta situatie?
Cautati pe site-ul "legislatia muncii " pentru ca acolo dadeau raspunsul la aceasta intrebare insp. de legislatia muncii. Ei raspundeau ca venitul ocazional este cel obtinut o data pe an , pentru ca nu are caracter repetitiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa- unde ma incadrez, la venituri repetitive sau ocazionale? c.oana c.oana De cand a iesit OUG 58/2010, am citit o groaza de interpretari privind sintagma \"venituri repetitive/ocazionale\". Sunt in ceata totala. Sunt profesor cu ... (vezi toată discuția)
Contributii pfa claudia_petre claudia_petre Buna ziua. Imi cer scuze daca o sa ma repet dar am citit mesajele de forum si nu reusesc sa inteleg. Am, o rugaminte: va rog sa imi explicati daca am PFA ... (vezi toată discuția)
Ii -ordonanta 58/2010 claudiaP claudiaP Buna ziua! Conform acestei ordonante, care ar fi modificarile privind o II? (vezi toată discuția)