avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... comision risc OUG 50/2010
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

comision risc OUG 50/2010

Buna ziua,
Am credit la o banca si am primit scrisoare sa ma prezint dupa data de 06.09.2010 pentru actul aditional, am fost astazi si mi s-a spus ca nu este gata si sa revin dupa data de 19.09.2010. In cadrul contractului initial este prevazut un comision de risc de 0.35%, am inteles de la persoana de la credite persoane fizice, ca acest comision va fi "redenumit"si va fi comision de administrare cont ( nu este prevazut in contract acest comision de administrare), dar nu se va renunta la el, deci costurile creditului nu vor scadea in nici un caz! OUG 50/2010 a scos comisionul de risc si nu permite bancilor introducerea unor comisioane noi, atunci aceasta masura este legala?
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Comision de risc banca scristi2011 scristi2011 Buna seara, vin cu rugamintea la dvs sa ma ajutati cu un raspuns cu privire la contractul meu de credit cu o banca.In contractul meu de credit semnat in 2008 ... (vezi toată discuția)
Comision redenumit liviklivik liviklivik care lege spune ca se pot redenumi comisionale, de ex: comisionul de risc/de monitorizare credit se redenumeste in comision de administrare credit (vezi toată discuția)
Inlocuire comision risc cu comision administrare banca alinatug alinatug Institutia bancara la care am un contract de credit ipotecar a facut un comunicat din care citez : \"In vederea aplicarii prevederilor OUG 50/2010 si a ... (vezi toată discuția)