avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Concursuri Avocatnet.ro Câştigători şi premii Premiile concursului din perioada 12 - 19.11.2007
Discuție deschisă în Câştigători şi premii

Premiile concursului din perioada 12 - 19.11.2007

Premiile se acorda utilizatorilor care au cele mai multe mesaje postate in forum, la sfarsitul acestei perioade (ora 00.00 a zilei de duminica, 19 noiembrie 2007).

Locul 1: "Calauza Juristului. Cereri si actiuni in justitie" Ed. C.H. Beck , Revista Romana de Drept Privat Nr. 1,2,3,4/2007 Editura Univerul Juridic.

Locul 2: "Insulta si calomnia prin presa" Ed. C.H. Beck, Revista Romana de Drept Privat Nr. 1,2,3,4/2007 Editura Univerul Juridic.

Locul 3:
"Casatoria in legislatiea Romaniei si a Republicii Moldova" Editura Sfera Juridica, Revista Romana de Drept Privat Nr. 1,2,3,4/2007 Editura Univerul Juridic.

Castigatorii sunt rugati sa trimita datele lor de contact (username, adresa, numar de telefon, numele complet) la urmatoarea adresa de mail: mihaela@avocatnet.ro.
Cel mai recent răspuns: ContSters15514 , utilizator 12:26, 19 Noiembrie 2007
Oau de cand asteptam sa fie reincepute concursurile! :D B-)
Ultima modificare: Vineri, 16 Noiembrie 2007
praetore, utilizator
sa inteleg ca iti place sa scrii doar daca castigi ceva in schimb? :D
Se vede treaba ca aici se apreciaza cantitatea, nu calitatea raspunsurilor oferite.......
Nota: Nu am stiut pana in acest moment ca se ofera premii ptr cei care au cele mai multe raspunsuri pe Forum si prin urmare doresc ca acest mesaj sa nu mi se contorizeze, insa constat cu regret ca unii raspund numai asa, ca sa se afle in treaba........
Pacat................
Nu raspund doar ca sa ma aflu in treaba, sau ca sa mi se contorizeze, dar normal ca un premiu ma va incita mai tare si ma va determina sa dau ceva mai multe raspunsuri ...Raspund doar ce stiu ... si mentionez de fiecare data...ca sper ca raspunsul meu sa fie ajutor si indrum majoritatea persoanelor catre ajutor profesional :D B-)
Desigur ca sunt foarte multi care solicita ajutor pe acest forum, dar tot atat de multi sunt si cei care dau raspunsuri, desi unele dintre ele nu au nicio tangenta cu topicul deschis.
Este posibil ca unii dintre cei care dau raspunsuri sa le dea ca sa castige concursurile organizate de catre site-ul avocatnet.ro, dar cei care stabilesc clasamentul final sunt moderatorii si administratorul forumului pentru ca ei au posibilitatea de a sterge mesajele sau raspunsurile care sunt in afara topicului.

Alte discuții în legătură

Premiile concursului din perioada 23 - 30.04.2007 Admin Admin Premiile se acorda utilizatorilor care au cele mai multe mesaje postate in forum, la sfarsitul acestei perioade (ora 00.00 a zilei de duminica, 30 aprilie ... (vezi toată discuția)
Premiile concursului din perioada 19 - 26.11.2007 Admin Admin Premiile se acorda utilizatorilor care au cele mai multe mesaje postate in forum, la sfarsitul acestei perioade (ora 00.00 a zilei de duminica, 26 noiembrie ... (vezi toată discuția)
premiile concursului din perioada 04 - 11.06.2007 Admin Admin Premiile se acorda utilizatorilor care au cele mai multe mesaje postate in forum, la sfarsitul acestei perioade (ora 00.00 a zilei de duminica, 11 iunie ... (vezi toată discuția)