avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 368 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract fara notar, plata restantelor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract fara notar, plata restantelor

Buna ziua! va rog sa-mi spuneti daca este legal ca noul proprietar al unui apartament sa fie obligat sa plateasca debitele lasate de chiriasul fostului proprietar. Mai exact, daca se cumpara un apartament de la o societate comercila fara sa se faca actele prin notar si exista datorii la apa, canal, gunoi pe care le-a facut chiriasul societatii vanzatoare este posibil ca furnizorii sa ceara plata de la noul proprietar? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 20:28, 9 Septembrie 2010
Pentru datoriile vechi , nu sunteti raspunzator.
platiti de la data cumpararii
Va multumesc, dar mie mi s-a spus ca "debitul urmeaza apartamentul" si trebuie sa platesc pentru ca am semnat si nu am avut hartii de peste tot ca e "liber de datorii"
dvs ce act ati incheiat cu respectiva societate?
ce este stipulat cu privire la plata utilitatilor?
fostul propritar avea aceasta obligatie de plata, mi-e greu sa cred ca cei de la utilitati vor face actiuni impotriva lor , e mai usor sa puna presiune pe dvs.
face o actiune in instanta si cereti fostului proprietar plata facturilor restante, sau vorbiti la administratie sa faca aces lucru.
si daca doriti sa nu ajungeti in instanta apelati la un mediator.
Ultima modificare: Joi, 9 Septembrie 2010
ContSters159316, utilizator

Alte discuții în legătură

Restante lasate de chiriasi pynu pynu Buna ziua , ma aflu in urmatorul impas: Am dobandit prin hot.jud definitiva si irevocabila un imobil pe legea 10 , imobilul fiind atunci locuit de chiriasi ... (vezi toată discuția)
Reclamatie notar la camera notarilor publici sau plangere penala? ... vezecs vezecs Buna ziua, In anul 2014 bunica mea a facut un contract de vanzare - cumparare a unui apartament. Am mers la notar cu vanzatorul unde s-au adus toate actele ... (vezi toată discuția)
Act de adjudecare apartament geo-vem geo-vem Buna ziua,va rog un sfat ,s-a vandut un ap. din scara blocului prin licitatie si a fost adjudecat de catre o persoana,in schimb fostul executat avea datorii la ... (vezi toată discuția)