avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general PFA venituri intracomunitare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

PFA venituri intracomunitare

Salut,
Am ceva neclaritati in noile reguli pentru PFA.
Conform noilor legi si va rog sa ma corectati daca gresesc.
Chiar daca sunt angajat cu carte de munca la o firma si am alte venituri ca PFA care sunt fixe lunar, nu sunt ocazionale trebuie sa platesc contributiile la stat pentru Pensii si Somaj.
Intrebarea este, daca sunt angajat cu carte de munca in Romania si am venituri ca PFA de la o companie din Cipru, venituri fixe lunare, trebuie sa platesc toate contribuitiile sau doar impozit 16% si sanatate?
Multumesc anticipat pentru informatii!!!

Alte discuții în legătură

Pfa cu norma de venit cris2279 cris2279 Ce va trebui sa plateasca un PFA cu norma de venit fixa pe an (domeniu: Activitati de informatica) dupa aceste norme noi? Imi spuneti va rog un caz concret : ... (vezi toată discuția)
Pfa traducator si interpret + angajata la o firma in afara domeniului - ce taxe trebuie sa platesc? Cbunescu Cbunescu Am urmarit multe discutii in ultima vreme legate de prevederile OUG 58, dar nicaieri nu am gasit explicatii pentru urmatoarea situatie, in care ma aflu: - ... (vezi toată discuția)
Contributii pfa claudia_petre claudia_petre Buna ziua. Imi cer scuze daca o sa ma repet dar am citit mesajele de forum si nu reusesc sa inteleg. Am, o rugaminte: va rog sa imi explicati daca am PFA ... (vezi toată discuția)