Sunt cadru militar (pompier) si as dori sa stiu daca functia mea este compatibila cu cea de administrator de bloc. art 30 din legea 80 / 95 mentioneaza ca nu pot fi intr/o societate comerciala, iar adminstratorul isi foloseste deseori si semnatura, nu numai stampila asociatiei
S-a mai discutat pe aceasta tema.... Da sunt si incompatibilitati intre functiile pe care un cetatean le are la serviciu si ce mai poate fae el in timpul liber - incompatibilitati stabilite in general prin reguli si regulamentele institutiilor la care omul lucreaza. Deci intrebati la serviciu dvs. acest lucru - aveti voie sau nu sa ocupati functia de administrator la o as.prop. insa aveti grija, functia la care aspirati necesita ceva ustensile si echipamente de stins focul, amarul sau discutii care se aprind din te miri ce. Dupa cum observati, nu functia de la serviciu este cea mai periculoasa, ci cea de administrator de bloc!
Asociatiile de proprietari NU sunt societati comerciale. Ne duce gandul la profit si alte chestii legate de acesta.
Asociatiile de proprietari, primesc niste facturi, administratorul le imparte pe liste, incaseaza banii de la locatari si fix acei bani ii depune la furnizor.
Eu cred ca nu trebuie sa va faceti probleme si sa va ocupati de administratie...ca la cate interpretari se fac acum, la cate chichite se descopera prin textele de lege....ar trebui sa stam cu mainile incrucisate si sa nu mai facem nimic in tara asta!
Daca veti intreba la serviciul dv. pot sa va asigur ca va vor spune ca nu aveti voie. Am vazut multe cadre militare care se ocupa de asociatii, fie ca administratori, presedinti, cenzori....si lucrurile merg foarte bine. La serviciu va faceti treaba de serviciu, la asociatie va faceti treaba de administrator. Nu are legatura una cu alta.... Nu mai rascoliti cenusa.....