avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Achizitii pubilce - procedura?
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Achizitii pubilce - procedura?

Buna seara !
Am si eu o intrebare sper sa ma puteti ajuta.
Sunt autoritate contractanta (in parteneriat cu alte autoritati contractante) suntem finantati pentru un proiect de catre o alta autoritate contractanta.Contractul de finantare pentru executia proiectukui prevede achizitionarea de produse si servicii prin aplicarea OUG 34/2006 cu modificarile ulterioare.La acest proiect durata contractului este de 3 ani si finatare pe etape de derulare.
Intrebarea mea este la stabilirea procedurii de achizitie (produse si servicii) se va tine cont de valoarea totala a proiectului (pe toata perioada de desfasurare pe cei 3 ani) sau de valoarea fiecarei categorii de produse sau servici in functie de incadrarea in CPV??????????
Un exemplu : am in deviz 1 cheltuilei materiale si servicii 200.000lei; 2 alte cheltuieli specifice 50.000lei.; 3 cheltuieli indirecte 270.000lei; 4 dotari independente si studii 600.000 lei
val totala pe proiect a contractului este de 1.120.000 lei - procedura de incadrare este licitatie
Fac licitatie pe fiecare categorie de produs (1234) sau aleg procedura in functie de praguri pe fiecare categorie in parte si pe cod CPV???????????????
Ma poate ajuta cineva cu un raspuns?
Cel mai recent răspuns: ContSters45263 , utilizator 10:11, 19 Noiembrie 2007
Eu consider ca trebuie sa achizitionati produsele si serviciile necesare realizarii proiectului in functie de categoria acestora, valoarea estimata si codul CPV. Durata de executie a contractelor respective nu trebuie sa fie de 3 ani ci acestea trebuie sa aiba durata necesara realizarii fiecarei etape din proiectul respectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura de atribuire pe proiect????? llithya llithya Am si eu o intrebare sper sa ma puteti ajuta. Sunt autoritate contractanta (in parteneriat cu alte autoritati contractante) suntem finantati pentru un proiect ... (vezi toată discuția)
Valoare estimata ibitza78 ibitza78 Am participat la un curs organizat de ANRMAP si am fost informati ca produsele care se incadreaza in acceasi grupa CPV (adica primele 3 cifre din codul CPV) se ... (vezi toată discuția)