avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... pasi necesari ?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

pasi necesari ?

care sunt pasii necesari , pentru ca o lege sa fie publicata in M of.?
avem un proiect de lege , care este aprobat , si apoi?
Cel mai recent răspuns: gornea amgelica , utilizator 19:09, 11 Septembrie 2010
Ar fi bine daca ati detalia la ce va referiti si in numele cui va referiti la aceasta situatie cand afirmati "avem un proiect de lege"
multumesc, care sunt pasii pe care trebuie sa i faca proiectul de lege (oricare ar fii el ) pana sa ajunga lege, ce aprobari necesita , prin cate comisii , camere , ect. trebuie sa treaca .
Trebuie aprobat de .....parlament, camera 1 , promulgat de presedinte, si apoi publicat in Mof? nu cunosc procedura si nici nu stiu de unde pot lua informatia . Respect

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promulgare proiect de lege Irina_sebea Irina_sebea Buna seara, As dori sa stiu, pentru acest proiect de lege http://www.cdep.ro/pls/proiecte/upl_pck2015.proiect?idp=16642 , cam cand credeti ca o sa fie ... (vezi toată discuția)
Punct pensie 40% respectiv 45% herling herling In Senat s-a aprobat de la 1,01.2017 punctul de la 40% din salariul mediu. .Cand se afla pe ordinea de zi la Camera.Deputati si ce nr.are proectul de ... (vezi toată discuția)
Legea cametei Teemo Teemo Am o dilema legata de legea cametei proaspat adoptata. Sunt (ne)fericitul partas al unui contract de imprumut dubios. Din cate am inteles a fost adoptata de ... (vezi toată discuția)