avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... pfa - cu sau fara drepturi de autor?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

pfa - cu sau fara drepturi de autor?

sunt constituita in pfa - (realizator emisiuni tv, consultanta, organizator evenimente artistice, congrese, conferinte etc... si realizez venituri in acest moment de exemplu realizand emisiuni dar PRIN CONTRACT PRSTARI SERVICII INTRE TELEVIZIUNEA RESPECTIVA SI PFA "X"
va rog sa ma lamuriti, la ce categorie intra cu sau fara drepturi de autor -? - am realizat emisiuni la o alta televiziune PRIN CONTRACT CEDARE DREPT DE AUTOR - ACUM NU ! va multumesc mult,

Alte discuții în legătură

Cod caen concerte Cosminmuzic Cosminmuzic Buna ziua! Caut un cod Caen pentru organizare de concerte sau evenimente muzicale care sa între la categoria de servicii dau măcar un loc unde pot vedea cum ... (vezi toată discuția)
Cod caen pentru organizare evenimente Florin0684 Florin0684 As dori sa stiu ce cod caen am nevoie pentru organizare evenimente si care sunt evenimentele care intra la aceasta categorie? (vezi toată discuția)
Contract prestari servicii vs. contract drepturi de autor negrugri negrugri Buna ziua, O persoana fizica (realizator emisiuni tv/radio) mi-a prezentat un eveniment al carui organizator sunt, respectiv a prezentat publicului ... (vezi toată discuția)