avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Studii masterat MAI
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Studii masterat MAI

Sunt angajat in Inspectoratul pentru situatii de urgenta din cadrul MAI si am vrut sa ma inscriu la master profesional la Academia de politie. Asta a implicat sa fac un raport Inspectorului sef al unitatii pentru aprobare, raport care nu a fost aprobat si nici nu are de gand sa aprobe.
Este legal acest lucru? Chiar nu pot sa ma inscriu la ce master vreau si consider ca imi va folosi pe viitor?

Alte discuții în legătură

Salutare ! eu am terminat facultatea de drept, iar in prezent ... TnsAdrRzv TnsAdrRzv Salutare ! Eu am terminat facultatea de Drept, iar in prezent lucrez la o firma ca inspector ssm, dupa abs0livrea cursului de 80 ore. Azi am vrobit cu seful, ... (vezi toată discuția)
Anii de facultate = ani la vechime anthynidiany anthynidiany Am terminat Facultatea de Istorie si daca voi reusi in vara sa intru la Academia de Politie o sa am posibilitatea de a termina o a doua facultate. La istorie ... (vezi toată discuția)
Politist detasat la spclep gargaritarita gargaritarita Daca sunt politist detasat la SPCLEP si vreau sa ma inscriu la examen ,pentru ocuparea postului de sef serviciu,proaspat infiintat,trebuie sa am diploma de ... (vezi toată discuția)