avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale deschidere firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

deschidere firma

am un apartament in Unirii,la etajul 2 al unui bloc cu 5 etaje si vreau sa-mi deschid ,sa-i zicem asa si oscilez intre un centru de infrumusetare si o agentie imobiliara.apartamentul are 2 camere si nu stiu daca dupa noile norme ma incadrez.ma poate ajuta cineva cu un sfat ? va multumesc
Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 20:57, 17 Decembrie 2007
Personal, am vazut agentii imobiliare cu sediul intr-o camera de 3/3 mp. Nu cred ca sunt norme. Ideea e de confortul tau si al clientilor si de prezentarea firmei.
Mult succes!
multumesc din suflet
La inceputul anului 2008 va apare o directiva europeana care va reglementa activitatea agentiilor imobiliare. Va trebui sa respectati si prevederile acestei directive in forma care va apare.
Era vorba de legislatia in vigoare din momentul de fata.
Nu exista un stardad pentru a deschide o agentie imobiliara,atat ca tb. sa oferi confort clientilor cat despre saloane de infrumusetare ,aceaste trebuies utilate respectand normele europene in vigoare.
Ultima modificare: Duminică, 2 Decembrie 2007
Etna, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua! vreau sa deschid un salon de infrumusetare si remodelare ... Ioanazip Ioanazip Buna ziua! Vreau sa deschid un salon de infrumusetare si remoedelare corporala. Ce cod caen imi trebuie? Serviciile incluse ar fi: - micropigmentare ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de functionare a unui salon de masaj andreea_motoc andreea_motoc Ce acte sunt necesare pentru obtinerea unei autorizatii de functionare a unui salon de masaj de relaxare, anticelulitic , reflexoterapie , terapeutic, ... (vezi toată discuția)
Salon frizerie barbati cu stiliste imbracate sumar JUG34 JUG34 Buna ziua, dupa trecerea a cativa ani de la momentul aparitiei acestei idei, m-am decis sa incep demersurile pentru infiintarea unei frizerii \"putin\" ... (vezi toată discuția)