Buna ziua!
Doresc sa deschid un PFA cu si doresc sa obtin autorizarea activitatii la terti (imi voi desfasura activitatea in mai multe saloane de infrumusetare).
Aceste lucru ma scuteste de toate avizele/autorizatii/contractele pe care ar trebui sa le am in cazul in care as avea un punct de lucru? Ma refer aici la aviz de functionare (am observat ca pe aceasta este trecut punctul de lucru pe care eu practic nu l-as avea), contract cu firma de salubrizare, analiza de risc/alarma/camere se supraveghere etc..
Mentionez ca saloanele in care imi voi desfasura activitatea detin toate cele enumerate mai sus. Prin contractul de colaborare cu fiecare dintre firme, sunt scutita de acestea?
Ce inseamna contract de colaborare? Din ce descrieti, cautati un spatiu amenajat si autorizat pentru o astfel de activitate. Exista astfel de spatii, si sunt oferite spre inchiriere, cu toate utilitatile asigurate. Exemplu, in malluri. Dvs veniti cu cererile, proprietarul cu pretul.
Puteti lucra in cadrul saloanelor ca free lancer, fara PFA. Sunt variante.
Freelancer fara forma legala ?
Cam asa suna "mergi si presteaza oriunde daca te intelegi cu Administratorul"
Intrebarea noastra ,daca este legal sa prestezi servicii in diferite sedii-salone in baza unui contract de comodat sau inchiriere-subinchiriere ,fara a declara sediul sau punctul de lucru sau daca putem avea multiple sedii declarate ...
Este un punct la Registru comertului gen ,prestări servicii amulante la tertii. Daca certificatul meu constatator este asa eliberat cum am putea sau care ar fi directia corecta a documentatiei in caz ca intra pe "una "din usii un organ de control si noj sa fiim acoperiti!! Multumesc si as aprecia daca ar exista un raspuns :)
Freelancer fara forma legala ?
Cam asa suna "mergi si presteaza oriunde daca te intelegi cu Administratorul"
Intrebarea noastra ,daca este legal sa prestezi servicii in diferite sedii-salone in baza unui contract de comodat sau inchiriere-subinchiriere ,fara a declara sediul sau punctul de lucru sau daca putem avea multiple sedii declarate ...
Este un punct la Registru comertului gen ,prestări servicii amulante la tertii. Daca certificatul meu constatator este asa eliberat cum am putea sau care ar fi directia corecta a documentatiei in caz ca intra pe "una "din usii un organ de control si noj sa fiim acoperiti!! Multumesc si as aprecia daca ar exista un raspuns :)
Punct de lucru
CDaniela30
Daca ii/pfa are punct de lucru la mai multi beneficiari, se poate lucra la un salon? Adica, daca vine un control.. esti legal?
Pe contractul de inchiriere al ... (vezi toată discuția)