avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 certificat constatator punct de lucru
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

certificat constatator punct de lucru

societatea pe care o reprezint are un contract de prestari servicii cu o firma in al carei spatiu autorizat(are certificat constatator al punctului de lucru) isi desfasoara activitatea. cei de la itm vor ca eu sa-mi scot certificat pe punct de lucru pe acelasi spatiu. daca activitatea mea principala este redata de cod caen 8299 -alte activitati de servicii suport pentru intreprinderi trebuie sa-mi scot si eu acest certificat? spatiul este inchiriat de firma la care eu lucrez pe baza de contract de comision. cum procedez sa nu fiu in afara legii pt ca cei de la registru comertului spun ca nu pot sa-mi elibereze certificatul fara un contract de inchiriere/subinchiriere
Cel mai recent răspuns: ContSters202274 , utilizator 21:21, 18 Aprilie 2011
Punctul de lucru se face in baza unui contract de inchiriere ,subinchiriere sau comodat cu proprietarul spatiului.
Daca d-voastra stati in permanenta si lucrati in acel spatiu trebuie sa infiintati un punct de lucru, evident in baza unui contract de comodat, inchiriere, etc. care sa aiba in spate actele de proprietate. Infiintand acel punct de lucru va si autorizati cu activitatea d-voastra acolo.
Daca prestati ocazional acolo va puteti autoriza activitatea la terti/in afara sediilor secundare(punctelor de lucru) si in aceasta situatie nu mai aveti nevoie de nici un contract de inchiriere, etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare punct de lucru - contract de locatie de gestiune ade_ice_ice ade_ice_ice Buna seara, Imi baza unui contract de locatie de gestiune, imi pot inregistra punct de lucru al unei firme si fiscaliza casa de marcat pe locatia ... (vezi toată discuția)
2 firme, acelasi punct de lucru amalia2009 amalia2009 Buna ziua, O firma care a inchiriat un spatiu pt a-l folosi ca si sediu social si punct de lucru poate primi in acel spatiu inchiriat o alta firma pentru ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru intreprindere individuala gavrilamarilena gavrilamarilena am o intreprindere individuala cu cod caen 8299 si vreau sa deschid un punct de lucru la o alta adresa ; ce documente trebuie sa afisez in cazul controalelor ... (vezi toată discuția)