avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie militara
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie militara

Lucrez de11 ani in sist. penitenciar ca agent operativ,am mai lucrat 9 ani ca militar voluntar in armata, in acesti 20 ani am beneficiat de grupa 1 de munca si 6 ani am lucrat in constructii , cu vechime de 26 de ani neintrerupta. Va rog sa-mi spuneti daca pot sa ies la pensie la cerere la 45 ani si sa beneficiez de pensie militara ?

Alte discuții în legătură

Solicitare referitor drept de pensie militara pentru sgv conform legii 263/2010 romica66 romica66 Buna ziua, Ma numesc Nicolae Romulus Filip, am fost angajat ca militar pe baza de contract/sgv si am fost trecut in rezerva pe data de 4 aprilie 2009, la ... (vezi toată discuția)
Pensionare apt limitat grodi77 grodi77 Sunt militar pe data 01.08.2002 si fac 18 ani vechime militară 01.08.2020 fără grupa(beneficiez în toți acești ani de grupa 1)mai am 6 luni vechime ... (vezi toată discuția)
Grupa i si ii de munca tiberiu1001 tiberiu1001 Buna ziua!, Am lucrat in grupa a-II-a si grupa I de munca 10 si respectiv 20 de ani in prima perioada am fost recrutat militar 1,5 ani. 1.Aceasta perioada de ... (vezi toată discuția)