avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 663 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensionare APT LIMITAT
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensionare APT LIMITAT

Sunt militar pe data 01.08.2002 si fac 18 ani vechime militară 01.08.2020 fără grupa(beneficiez în toți acești ani de grupa 1)mai am 6 luni vechime înainte de a intra in sistem plus 1 an armata!Va rog sa-mi raspuneti când pot iesi la pensie pe APT LIMITAT!Va multumesc!!!
Ultima modificare: Vineri, 31 Ianuarie 2020
grodi77, utilizator
Cel mai recent răspuns: grodi77 , utilizator 13:52, 31 Ianuarie 2020
Astept un raspuns legat de pensionare pe APT LIMITAT din partea d-voastra!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie militara Betea Betea Lucrez de11 ani in sist. penitenciar ca agent operativ,am mai lucrat 9 ani ca militar voluntar in armata, in acesti 20 ani am beneficiat de grupa 1 de munca si ... (vezi toată discuția)
Decizie pensionare nefavorabila catalinsmadici catalinsmadici Buna ziua , tatal meu a depus actele de pensionare la varsata de 59 de ani si 6 luni iar deciza este nevaforabila .motivarea este urmatoarea :''grupa a 2 a de ... (vezi toată discuția)
Dată pensionare / penalizare pensie anticipată amaiana amaiana Buna seara.Ma numesc Amariei Ghe. nascut la data de 19.04.1959.Sant angajat cu cim pe durata nedeterminata de la data de 01.10.1980,in prezent lucrez. Armata ... (vezi toată discuția)