avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... cursuri calificare/recalificare ajofm
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

cursuri calificare/recalificare ajofm

sunt absolvent facultate psihologie/pedagogie2010 si mi-am depus dosarul de somaj de curand, urmeaza sa fac pasul 2 si sa ma inscriu pt un curs saptamana viitoare.
intrebari:
1 Pot urma gratuit mai mult de un curs? as vrea sa fac 3 cursuri din lista lor dar mi-e cam rusine sa intreb acolo daca se poate asa ca va intreb pe voi
2 ce cursuri credeti ca imi ofera cele mai mari sanse de angajare?:">:">
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 10:06, 15 Septembrie 2010
din cate stiu eu primul curs daca esti somer e gratuit .urmatoarele sunt contra cost.
1. Conform Legii 76/2002,art. 66^1 (6) persoanele inregistrate la Agentia de Somaj pot beneficia de servicii de formare profesională gratuite, o singură dată, pentru fiecare perioadă în care se află în căutarea unui loc de muncă.
2. Adica de cate ori intri in somaj poti face cate un curs de formare profesionala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

plata cursuri gratuite anofm diana45 diana45 Buna ziua, Daca incepi un curs care este gratuit pt persoanele aflate in cautarea de loc de munca, dar dupa o perioada te angajezi ( cat timp inca faci ... (vezi toată discuția)
In ce conditii pot refuza cursurile de calificare oferite de ajofm? someritza someritza Sant somera de la 1 nov.2011. Urmez o scoala postliceala de asistent medical generalist, sunt in ultimul an, fac practica si in acelasi timp pregatesc si ... (vezi toată discuția)
Cursuri finantate din fonduri europene carabetdoina carabetdoina Am intentia de a ma inscrie la un curs de resurse umane finantat din fonduri europene.Problema mea este urmatoarea: fiind somera am urmat si absolvit un curs ... (vezi toată discuția)