avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... detasare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

detasare

Va rog sa ma ajutatin cu un raspuns.
Am fost detasata pe o pe perioada de 6 luni de la o unitate scolara la alta, dar inainte de a-mi expira detasarea, unitatea de unde am fost detasata s-a desfiintat.Scoala unde sunt are nevoie de serviciile mele, dar nu stiu cum se poate proceda legal sa raman in continuare in scoala unde am fost detasata pentru ca este nevoie de mine si directorul este de acord .
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: orca , utilizator 09:43, 15 Septembrie 2010
Sugestia mea este sa solicitati scolii la carea aveti statutul de salariat sa mentina detasarea.
Ar trebui vazut la inspectoratul scolar judetean, pentru ca sunt anumite reglementari specifice invatamintului si cred ca un raspuns concret ati putea obtine de la aceasta institutie. Parerea mea e sa faceti o cerere prin care sa aratati ca unitatea scolara unde sunteti titular s a desfiintat si ca solicitati continuarea detasarii la unitatea actuala , sa va vizeze directorul unitatii scolare unde sunteti detasat si sa mergeti la ISJ pentru a rezolva problema, daca nu e prea tirziu acum , avand in vedere ca anul scolar a inceput.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare decizie de detaºare în interesul învãþãmântului dcaliman dcaliman Sunt titular în învăţământ la o şcoala aflata la 20 km de domiciliu, la şcoala din loc. de domiciliu sunt clase simultane, şi pe catedra in ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, vă rog să mă ajutați cu o interpretare legală ... carmen borbei carmen borbei Bună ziua, vă rog să mă ajutați cu o interpretare legală a unei prevederi din Metodologia mișcării personalului didactic 2022-2023, cap. X. art. 86, ... (vezi toată discuția)
Plata diferente salariale_l 221/2008_director de scoala macmillan macmillan Buna ziua, In cazul in care, in actiunea privind calculul si plata diferentelor salariale neacordate , rezultate din neaplicarea Legii nr. 221/2008, ... (vezi toată discuția)