avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... acordare salarii compensatorii
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

acordare salarii compensatorii

Pentru bugetarii care inceteaza contractul de munca cu preaviz din motive neimputabile lor, la intrarea in somaj li se acorda salarii compensatorii (2 salarii minime pe economie)?????

Alte discuții în legătură

Procedura concediere ioanatm ioanatm Care e procedura de concediere din motive neimputabile salariatului pentru o persoana care are atat contract individual de munca, cat si de drepturi de autor? ... (vezi toată discuția)
Concediere fara motiv adelahlm adelahlm Buna ziua Sotul meu lucreaza intr-un restaurant de aproximativ 4 ani si vor sa-l concedieze fara nici o baza, motivul spun ei este ca sunt prea multi ... (vezi toată discuția)
Legea 76/2002 monik monik buna ziua. legea 76 se aplica numai concedierilor colective sau si celor individuale? cazul meu este incetarea CIM prin acordul partilor si doream sa stiu cum ... (vezi toată discuția)