avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... diverse
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

diverse

problema Volksbank....comisioane ascunse si nerespectarea prevederilor OUG 50/2010
Cel mai recent răspuns: ContSters139791 , utilizator 11:30, 15 Septembrie 2010
sesizati in scris, problemele pe care le aveti, bancii. daca raspunsul lor nu e satisfacator, adresati-va ANPC ,apoi instantei de judecata
fara sa prezentati exact problema atunci nu va putem ajuta, ce inseamna comisioane ascunse, cititi contractul, conditiile generale de afaceri, iar daca comisioanele la care va referiti nu fac parte din costurile creditului, sesizati ANPC, dar oricum din cate vad nu se va rezolva nimic, respectiv comisionul de risc se transforma in comision de administrare, nu mai exista comision de plata anticipata , dar la orice solicitare aveti vi se poate percepe un anumit comision................pana la urma vad ca tot bancile ies in castig. Impotriva bancii despre care spuneti dumneavoastra exista grupuri care actioneaza in judecata banca si au apelat la av. Gh. Piperea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comision risc bancar antonia18 antonia18 Am primit de la Volksbank, o adresa oficiala prin care sunt chemata la banca pentru semnarea unui act aditional la un contract ipotecar pe 25 ani in care mi se ... (vezi toată discuția)
Oug 50/2010 si introducerea unui nou comision neprevazut in contract T.O. T.O. OUG 50/2010 s-a vrut a avea intentii bune, dar pe unii debitori i-a faultat. Eu m-am pricopsit cu un comision nou pe care nu il aveam in contractul initial. ... (vezi toată discuția)
Comision de risc la credit bancar alexauto1 alexauto1 Buna ziua ieri am fost la banca (BRD) unde am un credit de nevoi personale fara giranti si fara garantie imobiliara, sa vad despre ce este vorba cu actul ... (vezi toată discuția)