avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... OUG 50/2010
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

OUG 50/2010

Buna ziua,
Am un contract de credit bancar pentru persoane fizice.La data incheierii prezentului contract dobanda era de 15,75% si este fixa mentinandu-se constanta pe toata durata de creditare.DAE este de 26,34% pe an.Printre comisioane se numara si :
- comision de administrare lunara cont curent activ de 1,75 RON
- comision de urmarire riscuri de 77 RON lunar(0,35% din valoare credit)
- comision de rambursare anticipata de 4% minim 30EUR sau echivalent.
Conform noului act aditional am urmatoarele comisioane :
- comision lunar de administrare credit de 77 RON(reprezentand insumarea comisioanelor lunareprevazute in Contractul de credit )
- comision unic de 10EUR perceput pentru prestarea de servicii la solicitare
- comision de rambursare anticipata de 1%.
Dupa cum se observa valoarea comisionului de administrare credit de 77 RON are aceeasi marime ca si cel de risc prevazut in (vechiul ) contract.
In urma discutiei cu consilierul de la banca a reiesit ca comisionul de risc initial si-a schimbat doar palaria chiar daca OUG spune ca trebuie eliminat si nu transformat.

Va rog respectos sa-mi spuneti ce trebuie sa fac astfel incat sa pot respecta LEGEA si sa nu devin rau platnic.

VA MULTUMESC ANTICIPAT,
DUMNEZEU sa ne ajute

Alte discuții în legătură

Comision de risc la credit bancar alexauto1 alexauto1 Buna ziua ieri am fost la banca (BRD) unde am un credit de nevoi personale fara giranti si fara garantie imobiliara, sa vad despre ce este vorba cu actul ... (vezi toată discuția)
Oug 50/2010 logodnica logodnica Buna ziua, In articoul din WALL-STREET publicat in 03.09.2010, dl. Cristian Radu – Director Directie Managementul Retelei din cadrul Volksbank a ... (vezi toată discuția)
Banca lungu nicolae lungu nicolae va rog sa imi spuneti daca sint legal percepute comisioanele ,conform ordonantei 50: comision analiza bonitate client 50 ron comision de acordare de ... (vezi toată discuția)