avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... program redus cu 1/4 la gravide
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

program redus cu 1/4 la gravide

sunt angajata la o firma la care programul de lucru l-am hotarat noi adica 2de zi 2 de noapte si 4libere.acum seful a zis ca imi reduce programul de lucru fiind insarcinata si sa vin zilnic cate 8 ore!intrebarea este : se reduce programul de lucru cu 1/4 din cel existent sau e bine sa merg asa in fiecare zi?
Cel mai recent răspuns: doina_manuela , utilizator 18:48, 15 Septembrie 2010
Contractul de munca este pentru 40 ore pe saptamana(8orex5zile).
Redus ar insemna 6 ore/zi!
Dv aveti un contract de munca cu mai multe ore pe saptamana/luna?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor de noapte 8 ore Mihail bolton toto Mihail bolton toto Se acorda spor de noapte cand lucrez 8 ore de noapte? Mentionez prof....pe luna 5 ture 4 zile .....din care 2 de zi 2de noapte (vezi toată discuția)
Drepturile gravidelor la locul de munca Iordache103 Iordache103 Buna ziua. As dori sa stiu ce program se poate stabili pentru gravide, daca medicul recomanda reducerea programului cu o patrime fara a se diminiua drepturile ... (vezi toată discuția)
Ore suplimentare ! dasca dasca Lucrez la o asa zisa ,,mare companie\" din Romania de vreo patru ani in functia de sofer pe un autoturism. Eu si colegii mei muncim enorm de mult si fara ... (vezi toată discuția)