avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... persoana cu invaliditate grad 1 - preschimbare permis ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

persoana cu invaliditate grad 1 - preschimbare permis de conducere

tatal meu este cu invaliditate gradul 1 (tetra-pareza ) pentru schimbarea permisului de conducere auto ,ce documente necesita pt. schimbarea permisului o persoana cu dizabilitati locomotorii ???

Alte discuții în legătură

Taxa auto persoana cu handicap adiraicu adiraicu unchiul meu este persoana cu handicap gradul 1. doreste sa cumpere o masina din strainatate si nu stie daca trebuie sa plateasca taxa de timbru pentru ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere - compatibil cu pensia de invaliditate gradul i? aly_yoana aly_yoana Un cetatean are indemnizatie de handicap grad 1, pensie de invaliditate grad 1, cu indemnizatie de insotitor, si permis de conducere. Are dreptul sa circule cu ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare masina grad handicap 1 bogdan666 bogdan666 Salut, Vreau sa inscriu o masina adusa din Anglia am o ruda care are gradul 1 de handicap locomotor insa nu poseda permis de conducere, as vrea sa inscriu ... (vezi toată discuția)