avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Zgomot vecini
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Zgomot vecini

De 1 an am o problema mare cu zgomotul produs de fridigerul vecinilor. Frigiderul se afla chiar langa peretele comun cu camera mea, si din nefericire fix langa acest perete eu am patul, iar noaptea abia pot sa adorm din cauza zgomotului insuportabil.
Eu stau la et. 4 iar vecinii au cumparat uscatoria si au transformat-o intr-o mica garsoniera ( au si facut niste modificari la structura peretilor - au zidit chiar un perete mic din BCA lipit de peretele comun cu camera mea, iar frigiderul se afla lipit de peretele nou zidit din BCA ,iar vibratiile pe care le face se transmit cumva prin peretele de BCA in tot peretele mare iar in camera mea se aude un zgomot insuportabil ). Nu cred ca au avut autorizatie pt constructie cand au facut modificari la uscatorie. Intrebarea mea este : Cum pot sa scap de acest cosmar? Pe cine sa sesizez? Pot sa-i dau in judecata pt asa ceva? Zgomotul produs de frigiderul lor sunt sigur ca depaseste limita legala admisa de dB. Multumesc !
Cel mai recent răspuns: ContSters163516 , utilizator 20:13, 6 Mai 2011
Aveti posibilitatea sa sesizati primaria unde sunteti arondati daca constructia a fost facuta fara autorizatie.
Puteti formula si actiune civila impotriva vecinilor,dar cred eu ca ar fi cel mai bine daca v-ati aseza la masa toti si ati ajunge la o intelegere,ecomisind astfel timp,bani si alergatura.
Buna ziua

In descrierea dvs. nu ati specificat daca ati luat legatura cu locatarii respectivi. parerea mea este sa mergeti si sa vorbiti omeneste cu ei, sa le spuneti ca poate parea ciudat, dar va deranjeaza acel zgomot. In functie de raspuns, va puteti adresa presedintelui si, in cele din urma, politistului de proximitate.
problema este generalizata

PETITIE GENERALA STOPZGOMOT - ANTIZGOMOT
[ link extern ]

~ Conținut șters la cerere ~
Legea exista - dar exista de geaba.
situatia este inversa: suna bine teoretic,
in realitate este un dezastru ( adica galagie zgomot)

politistii se plang de faptul ca nu mai vor sa dea amenzi cu martori - deoarece cluburile amendate au anulat in instanta amenzile date cu martori pe motiv ca NU SE POATE DOVEDI CAT DE TARE A FOST MUZICA CU EXACTITATE.

Adica s-au dat amenzi dupa ureche? Intelegeti ce vreu sa explic? (Fara analiza sonometrica nu merge) o desfiinteaza in instanta un avocat fara scrupule. platit de galagios

Legea nu desfineste ce inseamna "intensitate mare". Adica?????? mare - mica - adica????? ( iar politia nu are sonometre, deci trebuie sa stai tu sa ii faci buletin sonoemtric pe banii tai ca sa poata amenda. Intelegeti cum sta situatia in realitate? ( legea e imprecisa ) Legea OMS 536/1997 este foarte precisa - dar fara expertiza sonometrica.... nu MERGE PLICATA LEGEA.

Definiti termeni vagi precum "civilizat" si eu sunt de acord cu dvs.


convingetiva singur
[ link extern ]
Ultima modificare: Vineri, 6 Mai 2011
ContSters83715, utilizator

Alte discuții în legătură

Tulburarea linistii si ordinii publice tebaatusasula tebaatusasula Buna ziua, ieri am fost la politie impreuna cu sotia pentru a lua la cunostinta si a da declaratie cu privire la o petitie formulata de vecina din ... (vezi toată discuția)
Cumpararea unei uscatorii. mozzycv mozzycv Buna ziua. Locuiesc intr-un bloc la etajul 4, singurul apartament de pe scara cu doua camere este al meu restul fiind cu 3. Langa apartamentul meu exista o ... (vezi toată discuția)
Apel snuau 112 - intre abuz si alertare falsa (3 apeluri) ContSters83715 ContSters83715 Mama mea a sunat noaptea la 112 pentru ca politistii sa potolesca muzica de la vecini. La primul apel - nu s-a simtit nici o diferenta in muzica. La al doilea ... (vezi toată discuția)