avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 420 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cumpararea unei uscatorii.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cumpararea unei uscatorii.

Buna ziua. Locuiesc intr-un bloc la etajul 4, singurul apartament de pe scara cu doua camere este al meu restul fiind cu 3. Langa apartamentul meu exista o uscatorie, care demult a fost a apartamentului (cand am cumarat ap. si l-am renovat s-a vazut unde a fost zidita usa care ducea in uscatorie.), intrebarea mea este daca se poate cumpara aceasta uscatorie si care sunt pasii. (dupa ultima lege existenta) si daca toti vecinii trebuie sa fie de acord sau 50%+1?
Ultima modificare: Duminică, 26 Septembrie 2010
mozzycv, utilizator
Cel mai recent răspuns: mozzycv , utilizator 21:40, 26 Septembrie 2010
mozzycv a scris:

Langa apartamentul meu exista o uscatorie, care demult a fost a apartamentului (cand am cumarat ap. si l-am renovat s-a vazut unde a fost zidita usa care ducea in uscatorie.), intrebarea mea este daca se poate cumpara aceasta uscatorie si care sunt pasii.


Uscatoria,in cadrul unui imobil cu spatii cu destinatia de locuit,reprezinta parte comuna,care de regula nu i se schimba statutul
Aspectul ca dvs ati constatat in perete unde a fost zidita usa care ducea in uscatorie,nu conduce obligatoriu la certitudinea ca anterior,uscatoria a apartinut apartamentului
Exista posibilitatea ca in momentul constructiei sa se fi utilizat panou beton care era prevazut din turnare cu spatiu trecere,care in raport de fiecare etaj,era sau nu prevazuta cu cale de acces
Dvs in documentele de proprietate pe care le detineti aveti trecut ca si spatiu ,
uscatoria in discutie?
Peretele este din beton si se vede clar ca a fost usa care ulterior a fost zidita cu BCA, precizez faptul ca restul proprietarilor au usa exact in acelasi loc.

ynocentta a scris:

Dvs in documentele de proprietate pe care le detineti aveti trecut ca si spatiu ,
uscatoria in discutie?

Nu este trecuta.
Ultima modificare: Duminică, 26 Septembrie 2010
mozzycv, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda pentru perete daramat la bloc? capraruioan capraruioan Buna ziua. Am inceput renovarea unui apartament destul de vechi. Peretele din dormitor (facut din BCA) avea crapaturi. Cand am scos usa cu tot cu toc, s-a ... (vezi toată discuția)
Intrebare geam uscatorie palier ferante ferante Buna ziua. Ma adresez pe acest forum in speranta ca voi afla raspunsul la o intrebare. Situatia este urmatoarea. Am achizitionat un apartament ce are ... (vezi toată discuția)
Referitor la defalcarea cheltuielilor cu anveloparea blocului. ... Viorel_Lucaciu Viorel_Lucaciu Referitor la defalcarea cheltuielilor cu anveloparea blocului. Blocul este alcătuit din două scări cu 10 etaje, făcute complet din panouri din beton și o ... (vezi toată discuția)