avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa auto

Am inmatriculat o masina in luna decembrie 2009 si am platit o taxa de poluare destul de mare intrucat masina avea euro3 si o vechime de 8 ani cu motor de 2000 cmc.
Intrebarea mea este daca mai am sanse acum sa-mi recuperez banii dati pentru taxa de poluare? Mentionez ca am o copie dupa chitanta pt taxa auto platita.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cabinet avocat Larisa Dudciuc , Avocat 19:17, 17 Septembrie 2010
Da aceti sanse maxime de recuperare!
Va recuperati taxa , cheltuielile ocazionate cu procesul si doba

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa poluare(auto) danutz01 danutz01 Am introdus in tara , in luna octombrie 2008 un autoturism provenind din Germania.Am platit taxa de poluare si am inmatriculat in Romania ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa de poluare auto zaris zaris Am achiziţionat în luna septembrie 2009 un autoturism nou (1461 cmc, euro 4). Am plătit 1100 lei taxa de poluare. Se poate recupera aceasta taxă. (vezi toată discuția)
Inmatriculare autoturism achizitionat din sua gabyy. gabyy. am achizitionat un autorism inmatriculat in sua.dar acest autoturism l-am achizitionat din romania de la proprietar si nu stiu cum se procedeaza cu ... (vezi toată discuția)