avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice comunicare rezultat procedura
Discuție deschisă în Achiziţii publice

comunicare rezultat procedura

temeiul legal al transmiterii comunicarii rezultatului procedurii de achizitie il constituie art 207 din Oug 34/2006. La ofertantii respinsi sau necastigatori se comunica si data limita de depunere a ofertei conform art 207 alin 2 lit 2 . In comunicare precizez " conform art 207 alin 2 lit d coroborat cu art 256^2 din Oug 34/2006 aveti dreptul de a depune contestatie ...." . . As risca o nota intermediara din partea celor de la UCVAP , pentru a vedea prevederea legala incalcata prin precizarea acestui art 207 in comunicare :D. As dori sa ma lamuriti daca precizarea "art 207 alin 2 lit d " in comunicare e gresita.
Cel mai recent răspuns: LIUTA , utilizator 15:25, 21 Septembrie 2010
Nu consider greseala precizarea in comunicare a art 207 alin 2 lit d , dar sper ca ati trecut data exacta-limita pana cand se pot depune contestatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comunicare rezultat castigator licitatie carroponte2005 carroponte2005 Buna ziua, Ma intereseaza sa aflu daca AC are indatorirea/obligatia de a transmite in afara de comunicarea unui ofertant a carui oferta a fost respinsa, si ... (vezi toată discuția)
Trimiterea de notificari din partea unui ofertant, inainte de finalizarea procedurii cristi_dristor cristi_dristor Buna ziua! Un ofertant inscris la o procedura de achizitii publica poate trimite notificari/ adrese Autoritatii Contractante (inainte de finalizarea evaluarii ... (vezi toată discuția)
Prelungire valabilitate oferta cateldestept cateldestept In cazul unei licitatii mi se cere prelungirea valabilitatii ofertei si garantiei de participare (peste cele 90 zile). 1.Sunt obligata la aceasta? 2.Pot sa ... (vezi toată discuția)