avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1889 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... se poate recupera comisionul de acordare credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

se poate recupera comisionul de acordare credit

Buna ziua,

Am trecut in contractul de credit ipotecat : "comision de acordare 0 EURO , reprezentand 0% din valoarea totala a creditului platibil integral platibil integral la data semnarii prezentului contract sau cel mai tarziu la data primei trageri din creditul aprobat"
Contractul este semnat in 20.08.2008 si chitanta cu care am achitat comision "acordare credit" in valoare de 889.75 EURO in data de 20.08.2010.
Stiam de atunci ce platesc ,dar nu am avut alta optiune la momentul respectiv.
Credeti ca as putea recupera comisionul?
Cel mai recent răspuns: raduallan , utilizator 00:17, 18 Septembrie 2010
Nu are nici o legatura cu ordonanta,pur si simplu ai un contract in care scrie comision de acordare 0 si pe mine m-au taxat.
Adresati-va protectiei consumatorilor! Nu are legatura cu OUG nr. 50/2010 problema asta. Se poate sanctiona banca si se da masura sa se restituie banii in baza OG nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor, pentru nerespectarea contractului. Dilema este daca vorbim de o contraventie continua; fiind vorba despre un contract in derulare cred ca da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Banca modifica contractele existente? eka20 eka20 Buna ziua! Am rugamintea de-a ma ajuta in problema mea, care probabil este a multor romani. Am achizitionat un credit de nevoi personale cu ipoteca,in valoare ... (vezi toată discuția)
Restituire comisioane abuzive pentru un contract ipotecar inchis Irina_sebea Irina_sebea Buna ziua, [b] 1. As dori sa stiu daca am dreptul sa solicit bancii, copii cu absolut toate actele(contract de credit bancar ipotecar, actele aditionale, ... (vezi toată discuția)
Comision administrare credit TudorB TudorB Bună ziua. Am un credit de nevoi personale cu ipoteca, in euro, pe 30 de ani la CEC BANK. In contract e trecut comision de administrare de 0,05% in valoare ... (vezi toată discuția)