avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Solutie adecvata la problema dificila
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Solutie adecvata la problema dificila

Buna ziua,va cer sfatul deoarece sunt intr-o situatie dificila.Sunt pensionar M.Ap.N.din 30.11.2000,cu o pensie de 927 ron.(actual) am lucrat 22 de ani in Romania si 5 ani in Portugalia .Datorita faptului ca incepand cu anul 2011 pensia mea va fi diminuata mult in urma recalcularii ,intrucat gradul meu si functia au fost mici,ma vad nevoit a cauta o alta modalitate care sa asigure familiei mele un trai decent.Mentionez urmatoarele:pensia din Romania este in totalitate virata bancii la care am facut un imprumut,situatia mea medicala nu imi permite sa mai muncesc in strainatate,(am hipoacuzie bilaterala)un cadou urat din armata pentru care nu sunt compensat cu nimic si peste toate sufar de tromboflebita care s-a agravat mult.Va rog sa ma sprijiniti in gasirea solutiei optime pentru a trece peste aceasta problema.Deasemeni as dori sa stiu daca acum dupa 25 de ani mai pot cere eventuale despagubiri sau o marire a pensiei de armata.Convins fiind ca voi primi un raspuns adecvat,nu imi ramane decat sa va transmit cele mai calde multumiri si urari de bine.Cu respect ,Nica.

Alte discuții în legătură

Concediu medical cu politia la usa Kyandra Kyandra Ce parere aveti despre ultima initiativa a Ministerului Muncii despre verificarea veridicitatii concediilor medicale cu ajutorul politiei? Daca nenea ... (vezi toată discuția)
Părinții au cumpărat un apartament pe numele copilului, care acum face presiuni pentru vânzare. au șanse să obțină anularea contractului dacă dovedesc că l-au plătit din banii lor? melissta melissta va cer ajutorul/sfatul in situatia de mai jos: 2 soti hotarasc sa achizitioneze o proprietate. Pe actul de vanzare-cumparare, ca proprietar, decid sa il ... (vezi toată discuția)
Sarbatori fericite!!! Mariana Trufin Mariana Trufin Sa va fie casa, casa Cu bucate noi pe masa Mos Craciun cu sacul plin, Drumu\'n viata cat mai lin, Bogatie cata vreti, Sanatate pentru toti, Iar la ... (vezi toată discuția)