Ce parere aveti despre ultima initiativa a Ministerului Muncii despre verificarea veridicitatii concediilor medicale cu ajutorul politiei? Daca nenea sectoristul nu te gaseste acasa si nici la spital, pe langa faptul ca se anuleaza concediul, mai iei si amenda... De parca o raceala sau o gripa te obliga sa stai in pat, imbracat in ghips si legat de picior...
Vanzarea ca " la piata" a cediilor medicale se pare ca e pe duca. Va deranjeaza?
Nu sunt de acord ca politia sa faca o asemenea ferificare ci agenti ai Casei Nationale/Judetetene de Sabnatate. Dar un lucru e sigur: TREBUI FACUT CVEVA CU ABONATII LA CONCEDII MEDICALE SI PENSII DE INVALIDITATE. Bugetul (adica populatia) nu mai poate face fata)!!!!
Ii dau dreptate lui Pompilius Neagu ca principiu. Numai ca noi traim in Romania si functionarii nostri vor lovi doar in cei care nu au dat spaga, din nefericire.
Pe cel care este in concediu medical obtinut ca urmare a problemelor de sanatate nu cred ca ii deranjeaza un astfel de control.....
Si poate astfel vom scapa de concediile medicale obtinute ca urmare a unor boli inventate...;)
Sunt de acord cu 2007_rozi, dar noi , maturii, ce facem, ne mai lasam mult mintiti de cei care "manevreaza" bugetul de stat de nu mai stie nimeni unde si cum trebuie sa imparta banii??? Cei care "impart concedii medicale si pensii de invaliditate" cand vor raspunde? De fapt, raspunde cineva in Romania de cum cheltuieste banul public??? Vreau un exermplu!
Pensie de boala
daniella28
as vrea sa intreb daca pot beneficia de pensie de boala,sufar de depresie,am mai avut acum 10 ani pe fond de stres la servici si moartea cuiva drag si m-am ... (vezi toată discuția)