In ziua de azi iti este teama si sa iti mai iei concediul medical chiar daca ai probleme destul de grave de sanatate, de frica sa nu iti pierzi locul de munca!
Eu a trebuit sa o duc pe mama personal sa se interneze, are tromboflebita intr-un stadiu avansat!
In opinia mea este o masura abuziva, care nu are in vedere nici macar cazuistica medicala.Eu am avut o depresie pentru care am stat trei saptamani in spital si apoi pana la 60 de zile acasa...Recomandarea medicilor a fost sa incerc o perioada cat mai mare de refacere psihica, cu concediu medical prelungit, plimbari in aer liber, eventual mers intr-o statiune.E dovedit stiintific faptul ca pe depresie exista cea mai mare incapacitate temporara de munca, a se vedea indicatorii DALY(disability adjusted life years).Ce-ar face politia in acest caz?E aberant, nu m-as simti in largul meu, ca doar nu sunt sub control judiciar.Exista destule boli care nu necesita izolarea pe care o vede domnul Bazac, un mare farseur al politicii romanesti...Umblati la cauze, oameni buni, la salarizarea mizerabila a medicilor si la alte ratiuni, nu va repeziti sa luati masuri politienesti.Mi se pare jenant si inuman...
~ final discuție ~