Ce parere aveti despre ultima initiativa a Ministerului Muncii despre verificarea veridicitatii concediilor medicale cu ajutorul politiei? Daca nenea sectoristul nu te gaseste acasa si nici la spital, pe langa faptul ca se anuleaza concediul, mai iei si amenda... De parca o raceala sau o gripa te obliga sa stai in pat, imbracat in ghips si legat de picior...
Magda! Tu esti in greva si nu stiu de ce. Eu impreuna cun peste 400 de angajati suntem pe liber din aprilie 2008 fiindca, in marea privitazare in anii 20001-2004 am fost vanduti la "second hand unui " investitor stategic strain care a dat 400 mii de euro si a plecat cu 4 milioane de euro ( teren in centrul orasului plus alte active). Daca noi si alte zeci de mii ca noi nu mai contribuie la bugetul de stat ( cu impozite si alte taxe legale) ba din contra, avem nevoie de sprijin social, de unde fonduri pentru cei din sistemul bugetar? Chiar nu reusim sa avem o o viziune logica?
alte motive de chemare prin judecata , eu as intreba ce cunostinte medicale are politistul sau altul trimis in control , sa constate daca persoana aflata la domiciliul este bolnava sau nu
si ce lege din romania impedica o persoana aflata in c.m. sa mearga de exemplu la parinti aflati undeva la tara la aer curat
decat s-a puna politisti sau pe altcineva pe drumuri , mai simplu ar face domnul ministru curatene la el in curte , nu este oare mai simplu sa verifce modul in care se acorda concedile medicale in romania
nu ma mira deloc conditiile din sistemul medical daca ministrul gandeste in acest fel
Modul in care a fost formulata problema de catre Ministrul Sanatatii,apare ca cea mai proasta gluma facuta de un ministru post/decembrist .Dupa parerea mea in virtutea celor afirmate de d-sa ar trebui sa ne transformam in stat politienesc.Mai ales daca ne gandim la numarul de concedii acordate aiurea.
Exista probabil alte metode pentru rezolvarea acestei situatii care intr-adevar este dificila.
Solutia ca plitistul (desi nu sunt de acord),ca si oricare alta porsoana investita cu puterea de a verifica daca un pancient urmeaza indicatiile si retetele medicale, este o solutie corecta si a fost si inainte de 1989. Atata timp cat un angajator plateste o parte din drepturile aferente concediului medical este dreptul lui sa verifice daca suma alocata este folosita pentru recuperarea salariatului. In ce priveste medicii de familie ..... sunt persoane care au devenit medici fiindca au vocatie dar, si cel mai mult, sunt persoane care au facut din profesia de medic o afacere rentabila.
sa vina politistul sa intrebe daca ati luat la ora 6 medicamentele prescrise ?
inaite de 1989 stia mai bine ca dvs politistul , de ce boala suferiti . Acolo vreti sa ajungem din nou ?
Pensie de boala
daniella28
as vrea sa intreb daca pot beneficia de pensie de boala,sufar de depresie,am mai avut acum 10 ani pe fond de stres la servici si moartea cuiva drag si m-am ... (vezi toată discuția)