avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 345 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu medical cu politia la usa
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu medical cu politia la usa

Ce parere aveti despre ultima initiativa a Ministerului Muncii despre verificarea veridicitatii concediilor medicale cu ajutorul politiei? Daca nenea sectoristul nu te gaseste acasa si nici la spital, pe langa faptul ca se anuleaza concediul, mai iei si amenda... De parca o raceala sau o gripa te obliga sa stai in pat, imbracat in ghips si legat de picior...
Cel mai recent răspuns: ContSters48919 , utilizator 07:42, 14 Martie 2010
Cine nu se simte cu "musca pe caciula" nu are motive sa se deranjeze fata de un control cu privire la veridicitatea certificatului medical!
tudorioan a scris:

Cine nu se simte cu "musca pe caciula" nu are motive sa se deranjeze fata de un control cu privire la veridicitatea certificatului medical!

asa este....
Parerea mea ca este o initiativa ok.....bine ar fi sa fie si pusa in practica.....
Vor fi concedii medicale doar pentru cei bolnavi ???
Se aranjeaza si cu medicii (si acestia sunt corupti pana la maximum...ca nu le ajung banii)

Sa vedem efectele acestui control.....nu conteaza cine il face.....politie...CNAS...asigurari ....

=D>=D>=D>
Nu cred ca este ok. Casa de sanatate are obligatia sa-si protejeze resursele financiare, deci ea trebuie sa-si angajeze detectivi!!!
eu sint in " greva"- nu ma mai uit la stiri si acum e prima data cind aud... nu ma pot abtine de la acest comentariu : inseamna ca noi, contabilii, vom mai depune o noua declaratie la ... politie , nu ? ca sa stie "nenea sectoristu'" sa vina sa faca controlul ...
:rtfm:
Parerea mea este ca acestea sint solutii aberante, costisitoare si inutile la probleme reale de coruptie , care vin sa "rezolve" efecte si nu cauze ...
=D> Bravo! Romanuleste pregatit pentru orice.

Alte discuții în legătură

Refuzul la plata a concediilor medicale ENGFULL ENGFULL este o situatie care scapa de sub control am citit pe acest forum diverse discutii pe aceasta tema , chiar eu am mai initiat o astfel de discutie la un ... (vezi toată discuția)
Pensie de boala daniella28 daniella28 as vrea sa intreb daca pot beneficia de pensie de boala,sufar de depresie,am mai avut acum 10 ani pe fond de stres la servici si moartea cuiva drag si m-am ... (vezi toată discuția)
La cate zile de concediu medical pentru ingrijirea copilului pana in 7 ani am dreptul in 12 luni? mos_gerila2004 mos_gerila2004 as vrea sa stiu pt ca legile sunt total abramburite, cate zile de CM pt ingrijire copil am voie intr-un an si cum si cine le poate acorda. (vezi toată discuția)