CER AJUTORUL celor care cunosc legislatia in vigoare in domeniul dreptului muncii...pt ca eu stiam cu totul altceva in inv. preuniversitar!...
In antetul unui act oficial, fisa individuala a postului, scrie...
... in temeiul, LG. 128/1997 si al CCM unic judetean, la nivel de ramura 2007-2008, incheiat intre ISJ... si Sindicat..., inregistrat la DMPS in 2008, febr. la care subsemnatul/subsemnata ader, obligandu-ma sa respect prevederile CCM, se incheie astazi... prezenta fisa individuala a postului, valabila pt anul scolar 2010-2011.
... etc...
apoi
domnul/doamna... posesor al contractului individual de munca..., din..., in registrul general de evidenta al salariatilor, negociaza CCM, urmatoarele atributii si sarcini.
1.
Sarcinile de serviciu obligatorii, reprezentand... norma de baza corespunzatoare unei parti de.... din salariul de baza, stabilite la data de...
...
in fisa sunt multe spatii libere... care se vor completa de cond. unit. scolare...
conform nici eu nu stiu...
INTREBARE:
pot functiona daca nu am semnat acest act???... pt ca mi s-a precizat ca de maine nu mai pot!!!
...
1. mai este valabil CCM de anul trecut si CIM, ??? eu stiam ca pe ramura era 2007-2010!
2. noi in preuniv. dupa care CCM la nivel de ramura functionam?
3. CIM eu stiam ca se semneaza la fiecare inceput de an???
... prin exprimarea aceasta se pare ca cei care au semnat sunt de acord cu toate prevederile unui CIM , in avans ...
...
astept cu interes parerile dumneavoastra si ce ati semnat acum la inceput de an in unit. scolare.
cu consideratie
...
eu stiam ca CCM, si CIM este valabil pana la 31 aug. 2010!!!
iar eu vad cf. documentului ca sunt obligat sa semnez in avans si ca sunt de acord cu un nou CIM; si CCM
astept urgent raspunsul dumneavoastra
cu stima si respect
gabriel tedorescu
--------------------
Stopati curba de sacrificiu si distrugerea unei categorii sociale numite simplu- bugetari
si daca sunteti de acord puteti semna aici
[ link extern ]