avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 365 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire

Buna ziua,

Incerc sa ajut o prietena, motiv pentru care nu am prea multe detalii despre subiect.
Situatie: doi parinti detin un imobil. Tatal a decedat cand cei 2 fii erau minori. Ulterior moare si unul dintre copii. Nu stiu daca a existat vreo succesiune!!!
Intrebare: ce parte din imobil ii revine fiului ramas in viata si cat mamei??
Multumesc!!!
Cel mai recent răspuns: Maria_79 , utilizator 10:38, 17 Septembrie 2010
Daca celalalt copil care a murit nu a lasat alti mostenitori in afara de mama si frate, mama va avea cam 35% si fratele in viata cam 65% din ce avea tatal.
Ultima modificare: Vineri, 17 Septembrie 2010
Maria_79, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune unic fiu EmmaG EmmaG Buna ziua! Sotului meu i a decedat tatal si este singurul lui fiu.Mama lui mai are un fiu dintr un concubinaj anterior casatoriei.Tatal detinea un imobil ... (vezi toată discuția)
Drepturi la mostenire petruta74 petruta74 Buna ziua.As dori sa stiu cine are drept la mostenire dupa moartea unui parinteSuntem 5 freati ,un baiat din prima casatorie al maei,si 4 fete din cea dea 2 ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa moartea sotului - sotia ce drepturi are? ioanadaniel ioanadaniel buna ziua. poate ma puteti lamuri si pe mine intr-o problema. Unei prietene ia murit sotul. Ce drepturi are ea in urmatoarele conditii: Sotul ei avea o fata ... (vezi toată discuția)