buna ziua,
am o angajata care are urmatoarea situatie
pe 14 aprilie 2010 a terminat cic, iar pe 15 aprilie a incetat cim. i-am facut reangajare pe 12 mai 2010 si este din nou insarcinata in 11 saptamani. intrebarea este: daca naste in martie 2011...beneficiaza de indemnizatie?
multumim
Daca va naste in martie 2011 , atunci in perioada martie 2010 - martie 2011 trebuie sa aiba realizate venituri profesionale supuse impozitului pe venit.
Din mesajul initial reiese ca in perioada 15.04 - 12.05 nu are realizate astfel de venituri.
buna ziua. am urmatoarea problema: ma aflu in CIC din august 2009 si beneficiez de indemnizatie copil. firma la care lucram se desfiinteaza si mi s-a cerut sa incetez suspendarea CIM-ului pentru a mi se inchide CIM cu art 65, alin 1, Codul Muncii. intrebarea mea este: incetarea suspendarii CIM nu atrage dupa sine incetarea CIC? ce trebuie sa fac in continuare ca sa nu pierd indemnizatia copil?
va multumesc.
Demisie cic
tudorache_alyna
Am doua intrebari la care as dori un raspuns din partea celor competenti in domeniu, anume:
1) Este legal ca societatea la care sunt incadrata, la revenirea ... (vezi toată discuția)