avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu cic
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu cic

buna ziua,
am o angajata care are urmatoarea situatie
pe 14 aprilie 2010 a terminat cic, iar pe 15 aprilie a incetat cim. i-am facut reangajare pe 12 mai 2010 si este din nou insarcinata in 11 saptamani. intrebarea este: daca naste in martie 2011...beneficiaza de indemnizatie?
multumim
Cel mai recent răspuns: giomoco , utilizator 23:24, 17 Septembrie 2010
Daca va naste in martie 2011 , atunci in perioada martie 2010 - martie 2011 trebuie sa aiba realizate venituri profesionale supuse impozitului pe venit.

Din mesajul initial reiese ca in perioada 15.04 - 12.05 nu are realizate astfel de venituri.
Lunile aprilie si mai sunt fractiuni de luna si sunt luate in calculul indemnizatiei pentru CCC pana la 2 ani.
Depinde de data nasterii .. .... ceea ce implica faptul ca ne putem pronunta cu exactitate daca va beneficia sau nu de indemnziatia pentru CCC.
buna ziua. am urmatoarea problema: ma aflu in CIC din august 2009 si beneficiez de indemnizatie copil. firma la care lucram se desfiinteaza si mi s-a cerut sa incetez suspendarea CIM-ului pentru a mi se inchide CIM cu art 65, alin 1, Codul Muncii. intrebarea mea este: incetarea suspendarii CIM nu atrage dupa sine incetarea CIC? ce trebuie sa fac in continuare ca sa nu pierd indemnizatia copil?
va multumesc.
daca firma se desfiinteaza in temeiul art. 60(2) c. mun. va pot inceta c.i.m. cu art. 65 c. mun. daca nu c.i.m. ramane suspendat.

Alte discuții în legătură

Persoana care inca se afla in cic si trebuie sa nasca din nou isobelbella isobelbella Buna seara am o angajata care in acest moment se afla in concediul ptr crestere si ingrijire copil, si care pana la expirarea celor 2 ani ptr care a fost ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa terminarea ccc monick07 monick07 Buna ziua. In data de 14.03.2011 a implinit copilul doi ani si in acest caz mi-a incetat cic. Am lucrat din 1009 pana in aprilie 2006 , cand am avut primul ... (vezi toată discuția)
Demisie cic tudorache_alyna tudorache_alyna Am doua intrebari la care as dori un raspuns din partea celor competenti in domeniu, anume: 1) Este legal ca societatea la care sunt incadrata, la revenirea ... (vezi toată discuția)