avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1011 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... act aditional
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

act aditional

ce ma indrumati sa fac,sa semnez acest act aditional sau nu? sau sa fac o cerere precum am luat la cunostinta si ca nu sunt deacort cu semnarea acestui act aditional?
Cel mai recent răspuns: ContSters123067 , utilizator 19:20, 18 Septembrie 2010
Daca sunteti de acord cu el, il semnati. Daca aveti obiectii notificati-le bancii cu care ati contractat creditul.
florin 30 a scris:

ce ma indrumati sa fac,sa semnez acest act aditional sau nu? sau sa fac o cerere precum am luat la cunostinta si ca nu sunt deacort cu semnarea acestui act aditional?

Daca te temi ca banca are de gand sa treaca peste lege si vrei sa le transmiti ca n-are rost sa incerce cu tine, poti taia cu pixul clauzele cu care nu esti de acord sau intreg contractul. Asa, ostentativ. Apoi, returneaza-le documentele semnate. Sunt instruiti sa-ti spună că “n-ai voie sa faci asta” pentru ca “e un document oficial”. Evident, e o aiureală. Nicio lege nu-ti interzice sa invalidezi o propunere contractuala cu care nu esti de acord.
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Septembrie 2010
ContSters123067, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu banca fgman1 fgman1 Buna ziua. In urma cu 2 ani am facut un credit de nevoi personale de 7600 de euro rambursabil in 10 ani. La acea vreme fara experienta prea multa de viata am ... (vezi toată discuția)
Durata de valabilitate a contractului sabinna sabinna Doua societati comerciale au stabilit prin contract durata de valabilitate a acestuia si ca singurul act care poate modifica sau completa contractul este actul ... (vezi toată discuția)
Oug 50/2010 ContSters66930 ContSters66930 Am primit ieri, 19-08-2010, un sms de la BRD prin care sunt rugat sa merg sa semnez actul aditional la contractul pe care il am la ei. Stiu ca bancile au la ... (vezi toată discuția)