Buna ziua tuturor!
Am o factura de la un programator web , pe care am achitat-o prin banca, urma sa primesc factura in original si contractul prin posta. Au trecut mai bine de 4 luni si aceasta persoana se da disparuta. Ce pot sa fac in acest caz ca sa-mi recuperez banii sau in cel mai rau caz ca sa-l opresc sa mai faca escrocherii si cu altii?
Va multumesc pentru ajutor.
pentru factura sesizare Garda Financiara cu ordinul de plata atasat in copie, credeti-ma o sa se bucure garda ,el nu, si sigur macar o perioada nu va mai face.
Sunt convins ca dupa controlul garzii o sa va caute el sa va dea si factura si contract iar pe deasupra o floare ca sa-l iertati :D
Da, puteti sesiza organele in drept competente.
Pentru lucrarea care trebuia sa o execute se poate rezilia contractul chiar daca nu ati primit nimic in scris de la el.
Somati-l mai inainte anuntandu-l ce urmeaza sa faceti.Poate e doar o problema temporara.
Somati si apoi reziliati contractul. Cu documentele pe care le detineti si elemente de identificare a autorului facturii, sesizati oficial Politia (Serviciul Investigarea Fraudelor) si Garda Financiara.
Succes!
Munca la negru
mari82
Buna ziua,
unde pot face o sesizare unor persoane fizice care lucreaza in constructii ( finisaje, interioare, exterioare, etc) de mai mult timp fara sa aiba ... (vezi toată discuția)