avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... procura de reprezentare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

procura de reprezentare

Fostul sot a semnat o hartie la notariat cu tatal sau pt. a-l reprezenta oriunde si acum fostul socru ma ameninta ca de-acum incolo cu el ma voi judeca in procesul de partaj. Este posibil asa ceva? Cum pot sa contest aceasta hartie? Pe ce baza?
Cel mai recent răspuns: gigelas , utilizator 13:34, 18 Septembrie 2010
procura judiciara este o procura speciala.sunteti sigura ca fostul sot i-a dat o asemenea imputernicire?
daca i-a dat o astfel de imputernicire, nu aveti cum sa va opuneti.
Acum fostul sot vrea sa ia inapoi acea hartie intrucat era sub influenta alcoolului cand a semnat-o , dar nu este luat in seama de tatal sau care spune ca-i vrea binele.Nu pot cere o expertiza , ceva care sa ateste ca fostul sot este in deplinatatea facultatilor , nu este plecat din tara ...pt. ca nu are nici un motiv sa il reprezinte peste tot tatal sau.
dvs il chemati in judecata pe fostul sot pt partaj si vedeti daca se prezinta socrul si i se admite procura pe care o are. daca instanta accepta ca sotul sa fie reprezentat de tatal lui , nu aveti ce face.

poate sotul a facut tatalui o procura generala, cu care nu prea are ce face
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Septembrie 2010
gi-jane2, moderator
fostul sot poate anula procura la notariat.

Alte discuții în legătură

Reprezentare in instanta ContSters48919 ContSters48919 Intr-un proces de declarare judecatoreasca a disparitiei pot si reprezentat in instanta de o alta persoana fizica prin mandat la notar? (procura) (vezi toată discuția)
Procedura reprezentarii in instanta claudia_23 claudia_23 Buna ziua! Am si eu o intrebare la dumneavoastra. Detin un mandat pentru a reprezenta in instanta o ruda. Mandatul a fost realizat la notar. Ceea ce nu stiu e ... (vezi toată discuția)
Procura 19690928 19690928 Am un proces de uzucapiune de 4 ani, problema este ca in acest timp am de a face cu tot felul de indivizi, care pretind ca au procura de la adversarii mei ... (vezi toată discuția)